Content Abonnement [BEVANA º VISUAL]

Visuele content, oftewel afbeeldingen, foto's en video's. Ze zijn onmisbaar om de online stroom van content zoals je website, blog's en social media posts onderscheidend en opvallend te houden.

Wij hebben diverse standaardpaketten ontwikkeld, maar maatwerk is ook altijd mogelijk.

Maar hoe zorg je voor deze doorstroom aan foto's en video's? Je kan natuurlijk zelf aan de slag gaan met een camera of je telefoon, maar vaak kom je er al snel achter dat dit veel tijd en energie kost, of je computer kan het niet aan.

Je kan ook 1 malig een fotograaf inhuren en een week later een videograaf. Dan ben je er even vanaf en heb je wat materiaal om mee aan de slag te gaan. Maar al snel kom je er achter dat de foto's niet meer aansluiten bij het seizoen, dat de medewerker op de foto een nieuwe baan heeft of dat jullie zijn verhuisd naar een ander kantoor.

Omdat wij dit met regelmaat zien bij onze klanten hebben wij BEVANA º VISUAL bedacht. Voor een vast bedrag per maand ben je als bedrijf zeker van professionele visuele content in verschillende soorten en maten. We hebben vaste basis-paketten, die we in overleg op maat aan kunnen passen!

Pakket 1

Pakket 1

  • 1 dagdeel fotografie
  • 40 foto's nabewerkt

€200 ex btw per maand

Pakket 1

Pakket 2

  • 1 dagdeel fotografie + video
  • 50 foto's nabewerkt
  • 1 sfeervideo van 30 seconden, met muziek
  • toegang tot Bevana Cloud Storage

€350 ex btw per maand

Chat openen
1
App met Bert
Hey! Stuur ons gerust een berichtje, dan hebben we meteen contact.